2020. augusztus 29., szombat

Beverly Nutrition Magyarországon! - új fantasztikus cég a magyar piacon!

 

Széles termékskála mind a kezdőknek, mind a legtapasztaltabb versenyzőknek!

A  Beverly Nutrition vezető szerepet tölt be a táplálékkiegészítők piacán. A cég spanyol alapítású, de nagyon gyorsan világszerte elismert céggé vált. Több, mint 25 éve minőségi és megbízható termékek sokaságát gyártja. 

Kizárólag GMP (Good Manufacturing Practice) tanúsítvánnyal ellátott termékek sorakoznak a polcain. 

A sikeresség és a célok elérése érdekében a Magyarországi cég a hazai sportolók mellé áll. Így keveredtem én is a Beverly Nutrition Hungary csapatához. Elengedhetetlen számomra a minőségi felkészülés és az, hogy minél jobb eredményeket érjek el, így hálás vagyok a cégnek azért, hogy támogat a célom megvalósításában, egyben a termékeikkel segítséget nyújtanak a versenyekre való felkészülésben, és akár a versenyzés közbeni frissítések lebonyolításában is. (Ugyanis egy frissítés megtervezése fontosabb, mint gondolnánk.) Illetve, ami számomra, most nagyon fontos az a regeneráció során használt termékek, amelyben szintén kiváló alternatívákat nyújt a cég. 

Amikor az Instagramon böngészve rátaláltam a cégre nem hittem, hogy lehetőséget kaphatok arra, hogy kipróbáljam és használhassam a termékeiket, népszerűsítsem őket, illetve a sportot, amit én képviselek. 

webshop 2020. augusztus 27-én indult, a képzeletbeli polcain csodás, minőségi termékekkel. 

Nézegetve a webshopot a termékek sok mindenre fókuszálnak. Legyen szó testépítésről, kerékpározásról, úszásról, futásról, a Beverly Nutrition Hungary csapata gondoskodik arról, hogy minden sportoló megtalálja a számára megfelelő termékeket. 

Kategóriákba besorolva rengeteg minden található és beszerezhető a cégtől. Aminosavak, természetes izomnövelők, tömegnövelők, fehérjék, edzés előtti formulák, vitaminok, zsírégetők és még sok más. 

Ami számomra pozitív, hogy mind a webshop, mind a Facebook és az Instagram oldaluk szép, letisztult és átlátható. A termékek pontos leírása segít abban, hogy biztos a megfelelő terméket válasszuk. A leírásban megtalálható az adott termék fontos tudnivalói, a hatóanyagai, és az ajánlott napi fogyasztása. 

A webshopra az elkövetkező hetekben folyamatosan kerülnek fel az újabb és újabb termékek, kiegészítők és ruházatok. 

Egy szó, mint száz kijelenthető, hogy egy új innovációkkal és megbízható termékekkel színezett céggel, illetve márkával van dolgunk! Érdemes figyelni a webshopot és a közösségi média felületeket, ugyanis sok akcióval és különleges termékekkel várják a magyar vásárlókat! 

Legyetek résen, és kövessétek a Beverly Nutrition Hungary csapatának a munkásságát!

Egyéb információkért bátran forduljatok a csapathoz! 

A cég elérhetőségeit megtaláljátok a Facebook oldalukon! 

Legyen szép napotok! 💕




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése