2020. szeptember 2., szerda

Kitekintő - Mit hoz az ősz?

 


Sziasztok! 

Egy gyors kitekintőt hoztam a szeptemberi hónapra! 

Milyen bejegyzések várhatók erre a hónapra? Milyen újdonságokkal készülök? Mik a nagy bejelentések? Ha minderre kíváncsi vagy iratkozz fel a hírlevélre, hogy első kézből értesülj! 

Sporttáplálkozás - amit a nagy könyvek megírnak

Beleharapva a sporttáplálkozásba a "futó" étrendemet (egyszerűen csak sportétrend) és annak ügyes bajos dolgait mutatom be nektek. Több részen keresztül mindig bemutatok nektek egy kis szeletet. Egyszerű az egész, nem szabad nagy dolgokra gondolni. De az eredmény annál fantasztikusabb!

Suli kezdés nálam

A sulira hangolódva. Behatárolható a korom, de mielőtt bárki találgatna, 20 éves vagyok és egyetemista. Idén a megszokottól eltérően szeptember 14-én kezdjük a szemesztert, kicsit újabb rendszerrel, változásokkal, fontos előírások megtartásával. Bemutatom nektek én mit szereztem be, mit változtatok, hogyan alakulnak az edzéseim az új szemeszter kezdetével!

Az első Beverly Nutrition Hungary csomag 

Ez a bejegyzést #reklám felirattal is ellátom hiszen, ha minden jól megy szeptember közepére megérkezik az első csomagom a Beverly Nutrition Hungary jóvoltából, akikről már írtam egy bemutató posztot, amit itt megtaláltok! Részletesen bemutatom az érkezett termékeket, és vissza is fogok térni rájuk több posztban is, hiszen a termékek használata során ismerem meg igazán a hatásukat és azt, hogy mit tudnak! Bízom benne, csalódni biztos nem fogok! 

Teszt pakk a Nutri8 csapatától

Az influencerkedés ugyan még messze áll tőlem, azonban a megkeresésemre a Nutri8 csapata örömmel válaszolt. A márka sok erőt és kitartást kívánt a munkámhoz és felajánlott nekem egy teszt pakkot, hogy kipróbálhassam és megkóstolhassam a termékeiket. Ezúton is köszönöm nekik! A márka weboldalát itt találjátok meg! Már most ajánlani tudom őket, rendeljetek bátran tőlük! A hetekben érkezik a bemutató is a termékekről!


Flagosport sportruházat felsőfokon

A Flagosport szintén a futásom mellé szegődött és kiváló minőségű sportruházattal támogat. A márka weboldalát böngészve rengeteg csodás termékkel találtam szembe magam. Érdemes egy pillantást vetni az oldalra! A kiváló termékek mellett senki sem tud nemet mondani azokra a csodás színekre és mintákra amellyel a ruházatokat megalkották!
Jelenleg 3 kollekciójuk van: 


❗ Lesz még Mit mozogtam a héten és a hétvégén bejegyzések, illetve a Mit eszik a futó II. része

Még tervezek sok mindent, folyton a következő bejegyzéseken jár az agyam. Amit még tervezek az egy őszi lookbook, amiben megmutatom mit viselek így ősszel amikor éppen nem edzek, mik azok a kényelmes ruhadarabok amiket a futós cucc levétele után dobok magamra! 

Várlak benneteket a következő posztokban! Remélem felkeltettem az érdeklődéseteket, iratkozzatok fel a lap alján található hírlevélre és kövessetek Instagramon, és kövessétek a Facebook oldalamat

Legyen szép estétek! 💕

2020. szeptember 1., kedd

Nyárzáró futós-bringás napok


 A nyár utolsó napsugarai

Sziasztok!

Mint, ahogy a nyarat a nyár utolsó napjait is kihasználtam arra, hogy jól megmozgassam a lábaimat. 

Ugyan már szeptember elsejét írunk, amiről mindenkinek az iskolakezdés jut eszébe, kivéve nekem, ugyanis én majd csak 14-én kezdem meg a 3. szemeszteremet az egyetemen. 

Addig is megmutatom nektek mit mozogtam a nyár utolsó napjain. 

Kicsit visszaugorva a hétben, a pénteket (28-án) (megnyitva ezzel a nyár utolsó hétvégéjét) egy kiadós tempós futással kezdtem. Reggel negyed 7-kor. 
👉 7 kilométer lett belőle, ami igazából hatnak indult, aztán az ötödik kilométeremnél behúztam egy PB-t (personal best), amitől újra vitt a lábam és a végén ráhúztam még egy-két kilométert. 


Szombaton este pedig egy 10 kilométerrel folytattam a nyárzáró programot. Itt is sikerült egy PB-t futnom, ugyan a perc/km-em eléggé ingadozó volt. Van ilyen is. 


Mindezek után egy újabb merényletet követtem el magam ellen, illetve nem csak magam ellen, mert Bencét is belerángattam. Vasárnap reggeli/délelőtti bringázás! Reggel 7:20-kor indultunk, ugyan én 6:30-kor akartam, de Bence még nem állt készen. (és még, hogy a nőkre kell sokat várni :( ) 
Az útvonal: 

Csabacsűd-Szarvas-Békésszentandrás-Duzzasztó-Keresztháti üdülősor-Mezőtúri komp-Szarvasi-Holt-Körös mentén a gát- Történelmi Magyarország közepe-Városi szabad strand-Szarvas belváros-Csabacsűd



A Keresztháti üdülősornál 4 kilométeren keresztül a GPS-em nem találta saját magát, így a ténylegesen letekert 40 kilométer helyett, csak 36 kilométert mért az óra. Megküzdöttünk a széllel, a bogarakkal, a meleggel és a kényelmetlen kerékpárüléssel is. (Az utolsó kilométerek katasztrófa volt.) Összességében egy jól sikerült is biciklis randinak tudható be. Kellemes vasárnap délelőttöt töltöttünk kettesben, ami mostanában nem lesz valószínű az egyetem, az edzések és a munkáink miatt. 




Hétfőn pedig egy átmozgató 13,54 km-rel zártam, ami teljesen véletlen program volt, ugyanis anya írt hétfőn délelőtt, hogy van-e kedvem tekerni egyet és félúton találkozni, hiszen Kondorosról tekert haza.




Így végül ezt a négy napot 17 kilométer futással és 53,54 kilométer kerékpározással zártam. 

Úgy gondolom, jó kis nyárzáró napokat sikerült összehoznom. A mai nappal meg is indítottam az őszi felkészüléseket egy 9,26 kilométerrel! 

Én így zártam a nyarat, remélem ti is hasonlóan tettétek, de nem csak az utolsó napokban, hanem egész nyáron! 

Legyen szép estétek! 💕