2020. szeptember 18., péntek

Az első Beverly Nutrition csomag - az új aduászom!


Sziasztok! 

Aki követ Instagramon, ő már tegnap délután láthatta, hogy milyen csomagok érkeztek hozzám. 

Itt is szeretném részletesen bemutatni a termékeket, illetve annak érdekében, hogy könnyebben megtaláljátok őket mindegyiknek beillesztem a linkjét a posztba! 

Elsőként is az egész poszt reklám, és szponzorált tartalom!

Másodszor pedig külön köszönöm a Beverly Nutrition Hungary csapatának a termékeket! 🥰

Vágjunk is bele! 


Első körben ezek a termékek érkeztek hozzám. 

✨ MgB6 Pro 450 kapszula ➡ itt találod meg

 - Javítja az egészségét és a fizikai teljesítményt. 

 - Hozzájárul a fáradtság és az izomgörcsök csökkentéséhez. 

 - Javítja a mentális állapotot.

Előnyei: 

Stresszoldó hatása van, erősíti a csontokat, enyhíti az izomlázat, menstruációs fájdalmakat, fenntartja a test pH-ját, jó hatással van a vesékre, csökkenti a vérnyomást. 

Napi 1 kapszula az ideális mennyiség.

Én azért választottam ezt, hiszen a magas edzésintenzitásnál elengedhetetlen a megfelelő vitaminpótlás. Azonban, már a kényszerpihenőm alatt is rengetegszer (akár naponta többször is) szenvedtem izomgörcsökben, így még fontosabbnak gondolom a megfelelő, kicsit magasabb dózisú magnéziumpótlást. Bye, bye izomgörcsök!🖐🖐


✨ Ultra Vita D3 4000 tabletta ➡ itt találod meg

 - Zsírban oldódó vitamin.

 - Magába foglalja a D-1, D-2 és D-3 vitamint. 

 - Fontos szerepe van a kalcium és a foszfor felszívódásának szabályozásában.

Előnyei:

Immunrendszer erősítő, csökkenti a depressziót és segíti a fogyást.

Étkezés közben, naponta 1 tabletta ajánlott. 

Lassan itt lesz a napfény hiányos időszak és eljön az ideje a D-vitamin pótlásnak! A D-vitamint ilyen formában is, akár kalcium tablettával együtt is lehet szedni. A kalcium elengedhetetlen a csontképződéshez és az izomnövekedéshez.

✨ BCAA 8:1:1 Post Workout 100 kapszula ➡ itt találod meg

BCAA 8:1:1 formula a piac legfejlettebb elágazó láncú aminosav-kombinációja. 

 - 8 rész leucint, 1 rész izoleucint és 1 rész valint tartalmaz, magas koncentrációban. ➡ rövidebb idő alatt nagyobb mennyiségű aminosav szívódik fel. 

Az aminosav biztosítja, hogy az intenzív edzések során az izomfehérjék lebomlása minimális legyen. 

Edzés után 5 kapszula ajánlott ➡ 20 adag van egy dobozban. (A kapszula mérete meglepően nagy) 

Dopping szerektől mentes készítmény! 

Ideális testépítőknek, izmosodni vágyóknak! Én ugyan kisebb mennyiségben fogom szedni, ugyanis nem célom a testépítés, viszont a BCAA nélkülözhetetlen számomra is.

✨ Peanut Butter Choco ➡ ezt a terméket nem találtam meg a webshopon, én is meglepetésként kaptam. 

A kiszerelés 350 grammos. 

Néhány információ: 

100 grammban: 15,93 g protein, 8,9 g rost, 10,31 g szénhidrát található.

 - Pálmaolaj mentes

 - Magas rosttartalmú

 - Hozzáadott cukortól mentes 

 - Gluténmentes

✨ Beverly Nutrition Shaker ➡itt találod meg

700 ml-es shaker, ami hű társam lesz az erősítő edzésekkor. 

Az első rendelés alkalmával ez az öt termék érkezett, azonban még várok egy sporttáskát, ami remélhetőleg nemsokára megérkezik. A termékeket folyamatosan tesztelem, az Instagramomon folyamatosan láthattok a termékekről véleményt, hogy hogyan is szuperálnak használat közben, milyen hatással vannak a szervezetemre a vitaminok vagy éppen a BCAA. 

Legyen nagyon szép napotok! 💕
 

Life update - Mi történt velem mostanában? Edzések? Egyetem? Versenyek?

 

Sziasztok! 

Ebben a posztban kicsit összefoglalom, hogy mi történt velem a legutolsó blogposztom óta. Azon kívül, hogy kicsit parkolópályára került az idegrendszerem. Rájöttem, arra, hogy miért nem mennek a dolgok, gondolok itt az edzéseimre, vagy a magánéletemre. Nem tudom, hogy írtam-e már róla, vagy csak szerettem volna, de a legutóbbi versenyem óta túl sokat törtem magam azon, hogy mit gondolnak mások, mit csináljak és hogyan, hogy írjak és mit, ahhoz, hogy az embereknek jó legyen. Aztán ebbe egy hónap alatt belefáradtam, és észrevettem, hogy nem úgy alakulnak az edzéseredmények, ahogy szeretném. Idegileg kicsit tönkre vágtam magam, ami kihatott az egészségemre is.

Ezt megelégelve úgy döntöttem, hogy nincsen szükségem a negatív emberekre, így 3 nappal a következő versenyem előtt meg főleg nincsen. Azonban a mai világban ez nem olyan egyszerű, főleg a jelen helyzetben nem. Pont pár napja volt, hogy 7 teljes hónapja itthon vagyok, igen jól olvastad 7 hónapja! Ami lelkileg nagyon megterhelő. A nyári 2 és fél hetes táboros munkán a szülinapomon rendezett futás és a Debrecenben töltött pár napon kívül nem igazán jártam emberek között (az üzletekben való mászkálást leszámítva)

Az egészségemről: az életmódváltás igen hosszú folyamat, és a gyomrom fogadja el úgy a dolgokat, ahogyan én azt szeretném. Többször megjelentek nálam allergiás reakciók, így úgy döntöttem, hogy orvoshoz fordulok. Ezen a héten már volt egy vérvételem, és egy fül-orr-gégészeti vizsgálatom. A közeljövőben elmegyek egy teljesítménydiagnosztikára, és egy szélesebb körű egészségügyi vizsgálat sort is szeretnék elvégeztetni. Ami vagy megvalósul vagy nem, a jelenlegi helyzet alapján. 

Egyetem? 

Az egyetemen rektori utasítás miatt online oktatásban folytatjuk tovább, ami kissé nehézkesen indul. Azonban bízom benne, hogy minél hamarabb összeáll a rendszer és én is ki tudom alakítani a napirendemet. Így a Back to School nálam elmarad, sőt korlátozódik a laptopomra és egy nyomtatóra. Előre láthatóan, ezt a félévet így fogom végigcsinálni, és valószínűleg a vizsgaidőszakom is. 

Edzések? 

Az edzéseim az állapotomtól függően, de mindig megvannak, hol jobb, hol rosszabb periódusban. Igyekszem mindig megfelelő intenzitásban edzeni, azonban az őszi allergiaszezon ezen nem sokat segít. A tavaszi fejreállás alatt is tartottam a verseny specifikus edzésformát, és ez az őszi szezonra is igaz. Az online oktatásnak talán annyi pozitívuma van számomra, hogy az edzéseimet nem kell túl logikáznom. Sokkal egyszerűbb az edzésekre való előkészület és a levezetés is. + vannak az óráim között 1 vagy másfél órás szünetek, ami alatt egy rövidebb edzés le is tudhatok napközben. 

Versenyek?

Ugyan nagyon emlegetik már, hogy nem tartják meg az őszi nagyobb versenyeket sem, azonban bízom benne, hogy a megfelelő intézkedéseket betartva megrendezésre kerülnek az események. Az őszi szezonra kettő nagyobb versenyt terveztem be, az egyik a most vasárnap megrendezésre kerülő szarvasi félmaraton, illetve a szezonzáró K&H mozdulj! maraton és félmaraton, ami a Balatonnál lesz. (ha lesz) Azon kívül októberre még egy-két rövidebb távú 7-10 kilométeres versenyt applikáltam a naptáramba. Azonban ez most már teljes mértékben a vírustól függ, illetve a szervezőktől és az intézkedésektől. 

Összességében, ha megkérdezik, hogy milyen az ősz, nem tudnám megmondani, hogy most jó vagy rossz. Van negatív és pozitív oldala is. Én igyekszem pozitívan megélni ezt az időszakot is, pont úgy, mint a tavaszit. Ritkán mondhatja el magáról az ember, hogy az év 12 hónapjából keményen 2 és felet töltött el a normális kerékvágásba. De majd egyszer ezt is elmesélhetem az unokáimnak! 😅

Még érkezem 3 termékbemutatós poszttal, szóval legyetek résen! 

Vigyázzatok magatokra, (meg a szokásos jól bevált szlogenek.)

Nagyon szép pénteket kívánok nektek! 💕