2020. szeptember 22., kedd

Mit tud ez a póló? - Félmaratont futottam egy 16.000 forintos pólóban!

Sziasztok! 

(Ez a bejegyzés a Flago támogatásával jött létre! Amit ezúton is köszönök!) 

Milyen egy pamut pólóban és milyen egy technikai futópólóban futni? 

A nem futók többsége, úgy gondolja, hogy a technikai futópóló nem sok mindenben különbözik az egyszerű pamut pólóktól. Azonban ez egyáltalán nem így van. A mostani bejegyzésben be mutatok nektek egy futópólót, ami nálam vitte a prímet! 

Röviden a Flagoról: 

Magyar tervezés, gyártás és tulajdon. 

A Flago egy olyan sportruházat gyártó cég, akik kiváló minőségű sportruhák tervezésére és gyártására specializálódtak. Céljuk a webshopon is olvasható, fiatal gondolkodású, aktív és az egészséges életmód képviselése! Milyen sportágakhoz ajánlják ruházataikat? Mondhatni bármely sport tevékenységhez ideális rugalmas anyagának köszönhetően.  

Legyen szó futásról, labdajátékokról például: röplabdáról, futballról, kézilabdáról, tornatermi vagy utcai edzésről.

Sportruházatot 2015 óta gyártanak. egyedülálló technikát használnak: a szublimált nyomtatást, ami azt jelenti, hogy a színek soha nem fognak fakulni, az élénk színek örökre szólnak.

A szlogen: Distinguish yourself ami magyarul annyit tesz, hogy különböztesd meg magad!

Ki merem jelenteni a cég élénk színeivel és egzotikus mintáival lehet is! 

Azonban mit tud ez a póló? 

Már Instagramon bemutattam a pólót, ahol már nagyon sok jót elmondtam, de akkor még nem gondoltam, hogy tényleg olyan jól fog viselkedni, mint ahogy azt a vasárnapi versenyen tette. 


Az első tesztkörön figyeltem, hogy hogyan reagál a póló az izzadásra. 4 kilométeren nagyon jól szuperált, így kíváncsi voltam mit tud 21 kilométeren. 

Egyetlen egy szó jutott eszembe a pólóval kapcsolatban, miután befejeztem vasárnap a versenyt: ÉLMÉNY 

Hogy miért gondoltam pont ezt a szót? 

Ha a versenyt és az elért eredményeimet most a háttérbe szorítjuk, akkor az élmény szó 100%-ban a pólóra összpontosul. 

Élmény volt viselni a pólót! Már a tudat, hogy ezt egy szponzortól kaptam, nagyon nagy bizonyítási vágyat csempészet a gondolataimba, ugyan mindig elmondtam magamba, hogy saját magamért csinálom, senkinek se akarok bizonyítani! Ezt nagyon szépen bevonzottam a versenyfelkészülésen és a versenyen futás közben, azonban amikor átléptem a célvonalat, hatalmas kőként zuhant rám (főleg miután megtudtam az eredményt) az a tudat, hogy mégis nagyon sok mindenkinek bizonyítok/bizonyítottam! Ehhez a bizonyításhoz kaptam pozitív visszacsatolást amit még egyszer köszönök! 

Na, de a szokásos lelkifröccsöm után kanyarodjunk vissza a pólóra, a viselésére és a tapasztalataimra!

A póló! 

Nagyon fontos, hogy ez a póló (illetve a cég összes ruházata) nem pamutból készül. Ez biztosítja azt, hogy egy edzés, vagy verseny után nem kell majd facsarni a pólóból a vizet, mint amikor bőrig ázol egy kiadós esőben. 

Fizikai aktivitás végzésekor nem engedi felhevülni a felsőtestet ➡ szellőzik és hűt. 

Az aktív testtájakról elvezeti a nedvességet, nagyobb felületekre, ilyenek a karok a hát és a comb. A háton a nedves ruha nagyobb felületen tud hűteni és hamarabb is megszárad. A gyors száradás főként a hideg időben nagyon fontos, hiszen így minimalizáljuk a megfázás lehetőségét.

Nagyobb részben poliészterből készül, aminek hála egy strapabíró, mindenféle felmerülő helyzetnek ellenálló ruházatot kapunk. 


Tökéletesen felveszi a felsőtest formáját a rugalmassága miatt! Az anyaga miatt nem gyűrődik (nem kell vasalni!) Nem irritálja a bőrt, kényelmes viseletet biztosít akár egész napra! Rólam lerobbanthatatlan volt vasárnap ez a póló. Reggel felvettem, 11 órától 2 óra 17 percen keresztül keményen megdolgoztattam, és miután hazaértünk akkor vettem le. (Amúgy nem akartam levenni, de muszáj volt 😢)

A színe valami fantasztikus, és kicsit ironikus is volt, ugyan nem direkt csináltam, de összeöltöztem a versenypályával. Ugyanis a vasárnapi pálya nagy része erdős és ligetes volt. Lehet ez is hozzájárult a sikeremhez! Anyáék mondták is, hogy hiába kerestek a pályán nem igazán láttak, mert nagyon egybeolvadtam a környezettel. Én csak felvettem a hangulatot! 

Az ára? Mint minden technikai pólónak ennek is van ára! Azonban rengeteg olyan pozitív tulajdonsága van, ami miatt megéri beszerezni pár ilyen pólót! 

A Flago pólói bombabiztosak! A webshopjukon (csak online érhetőek el) az összes élénk, egzotikus színösszeállítás megtalálható! 

Egyenlőre 4 kollekcióból lehet választani: Comics, Earth, Wild, Retro 

Három típusú felsőruházat érhető el náluk: top, póló, hosszúujjú felső

Én az Earth (Föld) kollekcióból választottam az forest (erdő) nevű pólót. 

Érdemes benézni hozzájuk, ugyanis a föld kollekción belül még lehet választani a lava (láva) a forest (erdő), a stone (szikla/kő) és az ocean (óceán) stílusú felsők közül. 

Izgatottan várom, és nagyon remélem, hogy lesz még lehetőségem viselni és tesztelni a márka pólóit, és bízom benne, hogy később alsóruházattal is berobbannak a sportruházatok piacára! 

Remélem elnyerte a tetszéseteket, és ha még nem kezdtetek el sportolni akkor ilyen technikai póló láttán megjött a kedvetek! 

Tűnjetek ki ti is a tömegből! Egy ilyen pólóval nem nehéz! 

Legyen szép napotok! 💕